Botox

Generelt om Botox

Botox er en yderst effektiv rynkebehandling og kan enten bruges til at udglatte de eksisterende rynker eller til forebyggelse af nye rynker. Botox indsprøjtes ind i musklen med en ultratynd nål. Dette giver minimalt ubehag og opleves som et lille myggestik.

Botox virker ved at blokere nervesignaler til musklen og herved forhindrer musklen i at trække sig sammen. Resultatet bliver en glattere hud og rynkerne elimineres. Selve behandlingen varer ca. 10 minutter og man kan fortsætte sin dagligdag upåvirket efterfølgende.

Botox begynder at virke efter ca. 5 dage og den fulde virkning kan forventes efter 7-10 dage. Derefter er musklen hæmmet og rynkerne jævnes ud for hver uge. Huden fremstår igen glat og forynget. Hos BotoxLægerne tilbyder vi gratis opfølgning efter 14 dage ved behov. Effekten af botox varer i ca. tre måneder efter første behandling. Videnskabelige studier viser at effekten bliver forlænget proportionelt med antal behandlinger. De fleste kan nøjes med at gentage behandlingen 1-2 gange årligt for at opnå en længerevarende effekt.

Nedenunder kan du læse mere om hvad botox kan gøre for dig.

Bekymringsrynken, panderynker og kragetæer.

Der er forskel på hvordan den enkelte bruger ansigtsmusklerne og dette kan sætte sit præg i form af uønskede rynker. Botox kan effektivt reducere og fjerne den såkaldte bekymringsrynke mellem øjenbryn, rynker på panden og de rynker omkring øjnene, såkaldte kragetæer.

 

Mundvige og kæbelinje

Alderen medfører mange skønne forandringer, men kan have en mindre ønsket effekt på musklerne og huden. Huden på ansigtet begynder at hænge og musklerne mister sin styrke, dette kan resultere i at mundvigen hænger, ligesom man får løs hud under hagen.

Med botox kan man med få stik få fjernet disse forandringer og få et mere feminint og balanceret kæbeparti.

 

Behandling af hage

Med alderen har hagen en tendens til at trække opad og der udvikles en vandret dyb fure mellem underlæben og hagen, man udvikler den såkaldte heksehage. Dette kan behandles med enkelte injektioner af botox i hagen, hvorved musklen vil slappe af og hagen vil lægge sig ned.

 

Tandkødssmil / ”Gummy smile”

Hos nogle mennesker trækker overlæben sig meget opad, når man smiler og tandkødet bliver synligt. Med botox behandling ved næsefløjen får man overlæbemusklerne til at slappe af, og tandkødet dækkes af overlæben ved fremtidige smil.

 

Kraftig bred kæbemuskel

Kæbemusklen ses i den bagerste del af underkæben under øret. Man kan have en kraftig kæbemuskel af flere grunde, det kan være genetisk eller udvikle sig hvis man skærer tænder i søvne. En kraftig og aktiv kæbemuskel kan give spændingshovedpine og desuden give et firkantet og maskulint udtryk hos kvinder. Botox behandling af kæbemuskel afhjælper hovedpinen, samt reducerer dens størrelse og resulterer i en mere harmonisk og feminin ansigtskontur hos kvinder.

 

Svedbehandlinger / Hyperhidrose

3-5 % af den danske befolkning døjer med overproduktion af sved og svedlugt fx under armene, i håndfladerne eller under fødderne. Det kan være yderst generende og socialt invaliderende. Botox hæmmer svedproduktionen og dermed reducerer generne, og efter behandling oplever mange en stor lettelse.

 

Behandling af spændingshovedpine og migræne

Ved spændingshovedpine og migræne stammer smertesignalerne fra muskelspændinger i hoved, nakke eller skulder.

Ved en hovedpine- og migrænebehandling med botox, behandles muskulaturen i ansigt, hoved, nakke eller skulder. Virkningen vil mærkes efter ca. 5-7 dage og behandlingen kan gentages efter 3-4 måneder ved behov.

Du kommer til en indledende konsultation hvor vi taler sammen om dine klager samt undersøger dig. Triggerpunkter identificeres og vi skræddersyer en løsning til netop dig med det formål at reducere smerten og lette hverdagen.