Om Os

Ordentlighed forpligter.

Hos BotoxLægerne går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Hos os får du en unik ekspertise, da behandlingerne udføres af uddannede og erfarne læger, og der anvendes udelukkende videnskabeligt dokumenterede kvalitetsprodukter.

I klinikken udføres både medicinsk behandling med botox samt kosmetiske behandlinger med botox og filler.

Vi tror på at skønhed starter indefra og vi vil hjælpe dig til at se lige så godt ud som du føler!

Vores non-kirurgiske procedurer udføres af uddannede og erfarne læger, der vil i samarbejde med dig og dine ønsker give dig naturlige resultater. Målet er at imødekomme dine ønsker med vores faglighed, få den bedste version af dig selv ved at skabe balance og harmoni mellem din krop og sjæl. Det kaldes self-care og du fortjener det.

Ebru Gözeri: Læge med ret til selvstændigt virke.

Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til udførelse af kosmetiske behandlinger.

 

Jim Sörensen: Speciallæge i Neurologi

Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til udførelse af kosmetiske behandlinger.

Vi er to læger, Ebru og Jim, der sammen står for BotoxLægerne. Tilsammen har vi mange års erfaring indenfor hospitalsvæsenet og særdeles neurologi. Som en del af uddannelsen

indgår bl.a. et grundigt kendskab til ansigtets muskler og nerver. Vi har et særdeles godt kendskab til botoxbehandling, både til kosmetisk og medicinsk behandling mod hovedpine, ansigtssmerter og meget mere. Ved en kosmetisk behandling er det vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder og du får et smukt og naturligt resultat af behandlingen.

Det unikke hos BotoxLægerne er at I får en gratis lægekonsultation og at alle behandlinger også bliver udført af en læge. Dette oplever vi giver dig tryghed, kontinuitet og det bedste resultat.

Medicinske behandlinger –  Ikke mere begrænset og forstyrret af hovedpine!

Botox behandling af spændingshovedpine og migræne er førstevalg i USA. Botox får musklerne til at slappe af og virker desuden på smertesignalerne. Herved reduceres hovedpinen. Triggerpunkter identificeres af lægen og botox lægges i et mønster, der er skræddersyet efter hvordan spændingshovedpinen eller migræne rammer dig.

Medicinsk botox bruges desuden til behandling af svedproblematikker i fx hænder og armhuler samt til kæbeproblemer grundet tandskæren.

Om klinikken

BotoxLægerne holder til i Mirum Beauty Lounge på Roskilde gågade, Algade 34, Roskilde.

Klinikken på 240 m2 tilbyder en hyggelig og skøn atmosfære hvor du kan slappe af mens du venter på din tid. Der er mulighed for at nyde noget varmt eller koldt at drikke, mens du venter på tid til din forkælelse.

GRATIS PARKERING

På alle offentlige veje i Roskilde kan du parkere 2 timer gratis, husk at sætte EasyPark appen.

Der er desuden ubegrænset gratis parkering i P-huset ved Super Brugsen – Sortebrødre Plads, 4000 Roskilde kun 200 meter fra vores klinik.