Filler

Filler behandlinger detaljer

Hos BotoxLægerne bruger vi kun videnskabeligt gennemtestede og FDA/EMA-godkendte fillers som Juvederm, Restylane og Beletero.

Filler består af er en krystalklar glat gel indeholdende vand og hyaluronsyre, begge noget vi naturligt har i kroppen, men langsomt mister med alderen. Filler kan bruges til alle steder i ansigtet, hvor huden har tabt sin fylde. Det har desuden en fantastisk opstrammende og løftende effekt.

Du kan se resultatet lige efter din behandling, og det bliver kun flottere inden for en uge hvor filler fordeles jævn under huden. Holdbarheden varierer fra 1/2 år til 1 ½ år afhængig af hvilket område der behandles. Filler behandlinger kan med fordel kombineres med botox behandlinger.

Filler behandlinger udføres individuelt alt efter hvordan dine ansigtstræk er fra naturens side.

Vi er modstandere af filler-behandlinger, der udføres efter den samme opskrift til ethvert ansigt. Kendskab til ansigtets anatomi samt valg af det rigtige produkt er afgørende, og ikke mindst hvilken dybde og teknik der anvendes. Det er en fantastisk behandling der kan give meget naturlige og smukke resultater, hvis man har den kompetente faglige anatomiske viden.

Mindst 2 dage inden din behandling skal du til en lovpligtig konsultation, hvor vi sammen finder en løsning til at indfri dine ønsker.

Ejal40 Skinbooster

Den nyeste skinbooster på markedet indeholdende hyaluronsyre til behandling af overfladen af huden. Fantastisk behandling til fine linjer og kreppet hud, huden udjævnes og resultatet er et glattere og smukkere udseende.

Skinbooster kan med fordel bruges som en sommer eller vinter kur for en frisk og velhydreret hud.

Det kan bruges overalt på kroppen, men er populært især i ansigtet, halsen, decolleté og på hænder.

 

Læber

Læberne er en vigtig del af ansigtets skønhed. Flotte fyldige læber forbindes med et feminint og blidt udseende. Har du et ønske om fyldige og symmetriske læber er det den rette behandling for dig. Som en ekstra gevinst udglattes de fine rynker omkring munden for en mere defineret læbe.

Vi lytter til dine ønsker og vurderer din læbes størrelse, form og anatomiske opbygning. Vi kigger på hele din ansigtsform og ikke kun på læberne.  Derved skaber vi naturlige og flotte resultater, som passer netop til dig.

Filler til læber er et skånsomt og blødt gel tilsat lidt lokalbedøvelse for ekstra komfort mens du bliver behandlet. Du kan se resultatet straks efter behandlingen og dine læber vil føles og mærkes helt naturlige.

 

Kinder og hage

Filler kan bruges til at genskabe tabt volumen i ansigtet eller til at tilføje mere volumen på områder der ønskes fremhævet for et mere feminint og markeret udseende. Behandlingen vil samtidig løfte kinderne for en mere positiv ansigtsform.

Savner du markerede kindben, eller er midtkinden under øjnene sunket sammen? Dette kan nemt korrigeres med få stik og minimalt ubehag for at opnå et harmonisk og yngre udseende.

Når man kigger sig selv i spejlet er hagen oftest undervurderet, måske fordi man ikke ser sig selv fra siden. Hagen er faktisk enorm vigtig for et feminint udseende og kan være med til at fremhæve læberne og smilet.

 

Tear Trough / Mørke rander under øjne

Mørke rander under øjnene kan få den mest friske og udhvilede person til at se træt ud. Rande under øjnene kan behandles effektivt og sikkert med specielt udviklet filler egnet til dette, og endda med minimalt ubehag. Mange er nervøse om behandlingen gør ondt, og til stor overraskelse så er der ingen smerte i forbindelse med behandlingen fordi det udføres med en nål der ikke er spids. Resultatet kan ses med det samme og vil bedres i løbet af en uge hvor produktet vil integrere sig med din hud. Som ekstra gevinst til behandlingen vil fine linjer under øjne glattes ud og give et friskere og yngre udseende.

 

Næse Korrektion

Ikke alle er tilfredse med den facon næse, de er født med. Nu er det muligt at lave små korrektioner med ikke permanent filler, så man ikke behøver at undergå større operationer. Man kan med en speciel filler egnet til næsen korrigere på udhuling eller ”bump” på næseryggen så næsens profil bliver mere lige og harmonisk. Man kan også ændre på en bred næse ved at løfte op i næseryggen for en smallere udseende af næsen, eller løfte op i næsetippen.